Facebook-Cover_for_participants_03-sm.jpg

I am fighting Alzheimer’s by participating in The Longest Day. Support my efforts by donating. Together, we can get closer to the first survivor of Alzheimer’s.  Visit here for updates on event details. 
Click the button below to visit our team page!

White Structure

The Longest Day Schedule

Kona Ice will be at Endless Fitness from 12 PM - 2 PM!
Chuy's Tacos served from 5 PM - 9 PM!! 

Session
Start Time
Session Duration
Instructor
Description
TEAM FOR THE LOVE RIDE TO EVOLVE FITNESS
4:30 AM
30 Minutes
TEAM FOR THE LOVE
TEAM FOR THE LOVE RIDE TO EVOLVE FITNESS
MMA WORKOUT
5:00 AM
1 Hour
DANIEL HERNANDEZ - @danielhernandezmma
@evolve_fitness_monrovia_
TEAM FOR THE LOVE RIDE TO ENDLESS FITNESS
6:00 AM
2 Hours
TEAM FOR THE LOVE
TEAM FOR THE LOVE RIDE TO ENDLESS FITNESS
TAKE THE HIIT
8:00 AM
1 Hour
JORDAN - @jordanqnorwood
@endlessfitness_claremont
KICKBOXING
9:00 AM
1 Hour
DANI KENT - @trenddteacher
@endlessfitness_claremont
SOULfusion
10:00 AM
1 Hour
SARAH QUINTERO - @quintero5
@endlessfitness_claremont
SOULstrength
11:00 AM
1 Hour
SARAH QUINTERO - @quintero5
@endlessfitness_claremont
FAMILY OBSTACLE COURSE & WATER GAMES
12:00 PM
1 Hour
ENDLESS FITNESS
@endlessfitness_claremont
Placeholder
1:00 PM
1 Hour
POUND FITNESS
2:00 PM
1 Hour
CARMEN - @car_mat
@endlessfitness_claremont
CORETURE
3:00 PM
1 Hour
LARA MAA - @1up_training
@endlessfitness_claremont
Placeholder
4:00 PM
1 Hour
FIT RITUALS SPIN & PUMP
5:00 PM
1 Hour
BERNADETTE - @fitrituals_cali & TASHA - @sweat_with_tasha
@endlessfitness_claremont
Placeholder
6:00 PM
1 Hour
@endlessfitness_claremont
ZUMBA
7:00 PM
1 Hour, 30 Mintues
XANNY & CREW - @xannyg
@endlessfitness_claremont
CANDLELIGHT HONOR CEREMONY
8:30 PM
30 Minutes
TEAM FOR THE LOVE
@endlessfitness_claremont
tld-thank-you-for-donating.jpg